Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

Dag 2

ResedagbokPosted by A & M Repo Wed, July 22, 2015 20:57:08
Michael vaknade vid 6 tiden och försökte surfa på mobilen. Inga gratis wifi, det var bara att vänta på att klockan skulle ringa vid 6.30.

Efter en god frukost och vissa problem med packningen var det dags att åka. Michael som reseledare är intressant. Två vqarv i Hitfeld och sedan var det dags att stanna och försöka konstatera var de var. Efter en snabb överläggning så åkte de i motsatt håll så wips var de på autobahn.

Resan bar av mot Ashen med en fika på thyssenkupps huvudkontor i Essen.

Nu blev det inte riktigt Ashen som blev slutmålet utan hotell som heter zur brucke i Hertzrath. Hotellet ligger vid en bro som namnet säger men det är en järnvägsbro. När tågen går förbi så känns det som om man ligger på rälsen. När Michael gick in för att kolla vad rummen kostar så så Anette att det får kosta vad det vill bara vi får ett rum. När incheckning var klar så ville de ha kontanter och inte kort. Nu började nästa problem att hitta apparat som spottar ut kontanter. Efter en visst letande så löste sig detta också. Personalen på hotellet kunde inte engelska och Michaels tyska var inte perfekt pga att det fattades öl i kroppen.

Imorgon skall vi till Honfleur i Normandie för ett längre stopp.