Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

I Normandie

ResedagbokPosted by A & M Repo Wed, July 29, 2015 09:50:11
Lördagsmorgon börjades med frukost på hotellet. Anettes kommentar till Michael var ät som du aldrig har gjort tidigare, man vet aldrig när du får mat nästa gång.
Efter en timmes frukost var det dags att ta fram schemat över de tänkta sevärdheterna. Det börjades med dagen d museet för att sedan åka till den amerikanska kyrkogården för att avslutas med fallskärmsjägarnas museum. När dessa var klara så var klockan 6 igen och Michaels önskan att åka till St Michel var nu bara en dröm som champagnen han inte heller skulle hinna handla. Det blev att försöka hinna till affären innan den stängde. Michael som antagligen var lite mera sugen på denna dryck än Anette åkte lite i olika tempo och vid en avfart på vägen tillbaka så svängde Michael höger men det gjorde inte Anette. En Huskvarnabo var vilse i Normandie. Det var bara för Michael att välja champagne eller hitta Anette och efter en viss fundering så blev det...

När väl de båda var samlade på hotellet gällde det att skynda sig ut för att äta middag. De hittade en restaurang som inte hade stängt köket men de hade inga musslor kvar så det fick bli en skaldjurstallrik. Det var kräftor, räkor, snäckor och sniglar plus något mera.
Det var tur att Anette hade bett Michael att äta som aldrig förr..