Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

Till Vorden

ResedagbokPosted by A & M Repo Fri, July 31, 2015 15:48:25
Åter igen stod regn och storm körning på schemat. Det var bara 38 mil kvar så det borde gå.
När det var dags att åka klagade Anette igen på sin hjälm som hon köpte förra året. Min BMW hjälm läckte aldrig in vatten, Michael såg lite frågande ut och frågade stänger du visiret ordentligt?
Efter diskussion som varade några minuter så läckte inte Anettes hjälm längre.

Resan till vorden kan sammanfattas med följande den var kall, blöt och lång.

Incheckningen till Fim gick enkelt och som vanligt fick Michael och Anette det hotell som låg längst ifrån campen. Michael hade lovat att inte gnälla detta år tog det med fattning och körde till hotellet. Att de fick bo i huset längst ifrån receptionen och rummet längst bort var inte heller så svårt att lista ut.


Anette bestämde snabbt att de skulle ta en snabb öl i baren och sedan ta en taxi till campen. När ölen var uppdrucken och de hade hälsat på de andra svenskarna så var det dags att beställa taxi.

Nu kom nästa motgång för Michael, de hade bara färdtjänst och denna skulle beställas minst 2 timmar in avresa samt så skall hemresan också beställas. Taxin kunde komma i ett halvtimmes intervall så det var bara för Michael och Anette att sitta i receptionen i 40 minuter och vänta på bilen.

Första stopp var på ett ålderdomshem men de skulle vara inne vid 9 så att de kunde få lite mat för energin från frukosten började ta slut.

Nu kom nästa bakslag köken stänger klockan 8 i Vorden. Michael och Anette gick till den finaste krogen i Vorden för att försöka något att äta. De var väldigt tillmötesgående och så att vi fixar något.
Det är en sak de borde ha gjort innan beslutet om äta var att kontrollera vad det kostade.

Det blev lite i det dyraste laget. Michael tyckte att Anette borde ha frågat vad det kostade innan hon sa vi tar vad som heller bara vi får mat.