Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

Det är kul att köra hoj eller

ResedagbokPosted by A & M Repo Sun, June 26, 2016 19:06:48
Klockan ringde 06.30 och Michael konstaterade att det är som vanligt, man kommer vara tröttare när man kommer hem än när man åkte. Frukostbuffen var ok men det blev lite bråttom för senast 30 minuter innan båten var iland skulle hytten vara tömd. Det var bara att klä på sig och gå ställa sig i trappan och vänta på att dörren till bildäck öppnade. Det gjorde den ca 5 minuter innan båten var i land. En liten underdrift är väl att säga det var lite varmt. En bastu hade nog varit bättre en detta.

Vädret i Polen var fantastiskt 30 grader varmt och inte ett moln på himlen. Nu var det bara att börja rulla mot Krakow, bara 62 mil. Första 20 milen var inga problem, betalväg är kanon. Nålen på hastighetsmäteren pekade mest åt höger och livet lekte. När betalvägen var slut så var det dags för tankning och vattenpaus. Anette som är den modiga gick fram till kassan för att betala konsterade snabbt de pratar ingen engelska. Återigen fick michael träda in som tolk mellan kassörskan och Anette.

man kan säga att det är skillnad på betalväg och icke betalväg. Det var en 120 med håligheter som kunde sluka det mesta. Det blev 70 vid varje korsning och helt plötsligt kunde komma 5 trafiklysen som alltid var rött när de kom fram.

När de väl började närma sig krakow så bestämde någon att det skulle åska också.Det blev regnställ på och det blixtrade så att michael duckade medan han körde.

Anette hade bokat rummet också i krakow. Så högt de hade sin hytt på båten lika långt är det till centrum från hotellet.