Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

Spadag

ResedagbokPosted by A & M Repo Wed, June 29, 2016 10:36:41
Återigen var det tidig uppgång. Klockan 8 ringde klockan för de skulle hinna äta frukost och beställa taxi och vara på campen innan klockan 9. Anette och Michaels hotell låg 8 km från campen som märktes på hur de haltade efter gårdagens promenad för att få en öl. Michael var fortfarande sur att de alltid får rummet och hotellet längs bort. Vid frukosten fick de informationen om att vissa bor 19 km från campen och då blev Michael lite gladare.

Som vanligt var det en otroligt väl organiserad resa där det stod på en text att bussen gick till spa klockan 9 och på biljetten stod det 10 med en bild på klockan som visade 9. Förvirringen var som vanligt. Michael &Anette hade också skyndat till campen för att lämna närvarolappen för det skulle göras senast klockan10. Det visade sig vara ett tryckfel från smc som vi borde ha förstått. Michael som tycker att information skall vara rätt och om det är fel så skall man korrigera, var lite gnällig igen och fick lite medhåll.

Information vad som gällde fick de på knagglig tyska och Michael fick ställa några kompletterade frågor innan översättningen kunde göras. Allt var gratis utan bar och bastun.
Det var inget riktigt spa utan mera ett badpalats med vågmaskiner mm. Detta ställe hade omklädningsrum för herrar och damer men det verkade inte vara symboler som de kunde. Vi pryda svenskar fick lära oss att det var helt normalt med blandade omklädningsrum. Samma var det med bastun och relaxen Inga badkäder på utan det var ett område för alla.

Imorgon är det första dagen på rallyt med inskrivning.