Anette & Michael resedagbok

Anette & Michael resedagbok

drinklistan

ResedagbokPosted by A & M Repo Tue, June 28, 2016 17:52:10
Från krakow till liptosky var bara 170 km men att komma ut ur krakow var en upplevelse. Minst 50 trafiklysen med ett flertal vägarbeten. Första 20 km tog ca 1 timme. Michael som har lovat Anette att inte gnälla mera på resan var helt lugn, inte ett enda moln över hjälmen. Andra stoppet på vägen var vid Statoil kort innan gränsen och Michael berättade för Anette nu har vi varit på högsta toppen 713 m ö h nu är det bara nedför. Anette som frös blev glad och såg framåt varmare väder. Den lycka med att det bara skulle vara nedför var en liten felaktig bild av verkligheten. Efter ca 10 minuters körning stannade michael och berättade att han hade lite fel, nu är det 800 m ö h men nu går det nog neråt. Det gjorde det också men först var de tvungen att passera toppen som var på 1094 m ö h och där var det lite kallt. Sedan gick det utför 50 meter raksträcka och sedan en kurva så man nästan såg baklysen på cykeln när man svängde.

Incheckning på fim rallyt gick ok men michael var inte riktigt nöjd med hotellet eller vad man skall kalla det. 7 km från campen gnällde michael och i samma mening sa han jag åker hem. Så länge höll han sitt löfte.

Efter installationen på det sk hotellet gick de ut för att äta, efter ett restaurangbyte hittade de en pizzeria. Anette och Michael skulle först beställa in dryck och hittade inte dryckmenyn förrän Anette med ett glatt tillrop sa den är på sidan 2 och de har margaritha, Michael tittade förvånat på Anette och sa det är pizzamenyn.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.